De ontvangstkop (LNB) plaatst u in de schotelantenne, bezuinigen op de kwaliteit is het laatste wat wij aanraden, kies voor een goede LNB, deze zijn er in verschillende soorten.

De meest gebruikte is de single LNB indien u één ontvanger wenst aan te sluiten.
Bij meer ontvangers is er een twin LNB voor twee en een quad LNB voor vier ontvangers.
De octo LNB is er voor liefst acht aansluitingen in één schotel dus maximaal acht ontvangers die onafhankelijk met elkaar werken.

Ook zijn er monoblock LNB's. Deze worden gemonteerd in één schotel zodat bijvoorbeeld Astra-1 en Hotbird ontvangen kan worden.

Astra-1 (19.2) Astra-3 (23.5) en Astra-3 (28.2) zijn ook via een triple-LNB te ontvangen op 1-schotel, voor 1-4 ontvangers.

Voor veel schotelbezitters is de Astra-3 positie in 2016 belangrijk worden, de Nederlandse HD zenders zijn verhuisd naar deze satelliet.
Willen de huidige (en toekomstige) schotelbezitters deze kanalen kunnen blijven ontvangen dan is een aanpassing van de huidige installatie noodzakelijk.
Ook zal CanalDigitaal verdere uitbreidingen van haar pakket (zoals meerdere themakanalen en HDTV kanalen) eveneens via deze Astra-3 positie gaan uitzenden.

LNB voor 1x satelliet-ontvanger
LNB voor aaansluiting  van 8x satelliet-ontvangers
DUO-LNB voor CanalDigitaal
LNB voor Astra-1 en Hotbird
LNB voor ontvangst van 4x satelliet-ontvangers
LNB Schotel-koppen informatie
Triple LNB Quad voor Astra1/2/3
Service Centrum Christiaanse   Euromarkt 10   Middelburg.   Telefoon: 0118-633849    Dealer van CanalDigitaal, Hirschmann-multimedia en Delta.
Reparatie-info  (Foto:laserunit)
  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


Reparatie-info  (Foto:laserunit)
Schotel met 4x LNB kop
Laptop reparatie
Satelliet reparatie.
Laptop reparatie
Televisie reparatie
Home              Contact              Reparatie           Satelliet        Winkelfolder       Storingsformulier        Webshop                      
Webshop Christiaanse Middelburg