KPN digitenne gaat over naar nieuwe uitzendtechniek DVB-T2

Vanaf 2 oktober 2018 is KPN stapsgewijs bezig de digitenne uitzendtechniek  over te zetten van DVB-T naar DVB-T2.
De masten in Smilde en Groningen zijn op 2 oktober over gegaan naar deze nieuwe techniek.
Zeeland is 12 maart j.l. overgestapt naar DVB-T2. De huidige digitenne ontvangers en tv's zijn niet geschikt voor deze nieuwe techniek.


Joyne is een nieuwe Nederlandse provider voor satellietontvangst.

Met het gehele JOYNE team wordt hard gewerkt om JOYNE, als aanbieder van betaalbare satelliet-televisie in juli 2017 te lanceren!
Ze verwachten begin juli 2017 meer te kunnen vertellen over de tv-pakketten die JOYNE zal gaan aanbieden.
Er zal worden uitgezonden op de satelliet positie Eutelsat 9 graden Oost. Voor deze satelliet is gekozen door een groter bereik en is een kleinere schotel voldoende.


Formule 1 gratis via de satelliet te ontvangen.

Vanaf 17 maart 2019 is de Formule 1  weer live te volgen via de gratis Duitse RTL. De uitzending gaat via de satelliet Astra-1.
Geen abonnement dus ideaal voor alle schotel bezitters die geen duur abonnement willen op Sport 1


Britse lokale tv-zenders op Astra-2 satelliet.

Na Duitse lokale tv-zenders kan de satellietkijker in de komende maanden ook naar Britse lokale omroepen kijken.
Er wordt uitgezonden via de Astra-2 satelliet op 28,2 graden oost.
In het Verenigd Koninkrijk worden in de komende maanden meer dan twintig nieuwe lokale tv-zenders aan het medialandschap toegevoegd.
Zeker niet alle nieuwe lokale tv-zenders zijn in de toekomst via de satelliet te bekijken. De lokale omroepen die het wel doen zijn in Nederland in vrijwel alle gevallen ongecodeerd via het Freesat-zenderaanbod te bekijken. Voor ontvangst is alleen een op de Astra-2 uitgerichte schotelantenne en een satellietontvanger nodig.


Triple LNB ontvangstkop voor 3 satellieten, extra groot aanbod bij CanalDigitaal.

Altijd al willen genieten van bijvoorbeeld de BBC-zenders of Channel 4? Dat kan nu extra eenvoudig, want vanaf 14 februari 2013 introduceert het moederbedrijf van CanalDigitaal, M7 Group S.A., een satellietkop waarmee je in totaal 3 verschillende satellieten kunt ontvangen.
Deze nieuwe ontvangstkop wordt ‘Triple LNB’ genoemd, en is speciaal gemaakt om te plaatsen op schotels met een doorsnede van 64 cm.
We verkopen deze ontvangstkop in onze webshop.
Naast de ASTRA 19.2 en ASTRA 23.5 ontvang je met deze Triple LNB ontvangstkop ook het interessante radio- en televisiesignaal van de ASTRA 28.2 satelliet. Hiermee krijg je toegang tot alle vrij te ontvangen zenders, waaronder de BBC-zenders, Channel 4, Luxe TV, ITV HD en CNN International.
De nieuwe kop heeft 4 kabeluitgangen, waarmee dit model uitermate geschikt is voor het aansluiten van meerdere satellietontvangers. Bijvoorbeeld 2 satellietontvangers met een ingebouwde recorder. Of 4 ‘gewone’ 'HD"satellietontvangers.

 

Nieuws
Service Centrum Christiaanse   Euromarkt 10   Middelburg.   Telefoon: 0118-633849    Dealer van CanalDigitaal, Joyne, Delta en Hirschmann-multimedia.
Reparatie-info  (Foto:laserunit)
  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


  Service Centrum ChristiaanseReparatie en onderhoud van electronica en satelliet


Reparatie-info  (Foto:laserunit)
Schotel met 4x LNB kop
Laptop reparatie
Satelliet reparatie.
Laptop reparatie
Televisie reparatie
Home              Contact              Reparatie           Satelliet        Winkelfolder       Storingsformulier        Webshop                      
Webshop Christiaanse Middelburg